ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Τι συνέβη με WWE και John Cena;


Ο John Cena έχει προσφέρει ότι έχει και δεν έχει για λογαριασμό του WWE, έχοντας πετύχει τα πάντα στην εταιρεία του Κονέκτικατ.

Πλέον, ο Champ κάνει αρκετές δραστηριότητες (ταινίες, βραβεία, εκπομπές) εκτός WWE. Κάθε στιγμή εκφράζει την πίστη του για το κορυφαίο PW Promotion και ποτέ δεν του έχει περάσει από το μυαλό να αποχωρήσει, ώστε να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του WWE δεν πιστεύουν πλέον ότι ο Cena είναι κάποιος που μπορεί να κουβαλήσει την εταιρεία. Σχετικά με τα WWE Drafts που θα γίνουν σε δύο μέρες, το WWE δεν υπολογίζει τον Cena ως κάποιον ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει είτε στο RAW είτε στο Smackdown.

Το WWE ποντάρει πολλά στους Seth Rollins και AJ Styles.

Εσείς τι πιστεύετε; Μπορεί ο John Cena ακόμη να κουβαλά στους ώμους του την εταιρεία;

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Τι συνέβη με WWE και John Cena; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top