ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Υπογράφει με το WWE ο Tajiri


Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Tajiri δεν θα μείνει στο WWE μόνο για το Cruiserweight Classic, αλλά θα παραμείνει στο promotion μετά το πέρας του τουρνουά.


Ο 45χρονος Ιάπωνας φέρεται να έχει υπογράψει με το WWE συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο WWE μετά το Cruiserweight Classic. Το αν θα έχει παρασκηνιακό ρόλο ή ρόλο παλαιστή παραμένει άγνωστο.

Ο Tajiri είχε συμβόλαιο με το Ιαπωνικό Wrestle-1 το οποίο έληξε πριν από μερικές ημέρες. Από το WWE είχε αποχωρήσει το 2005, ενώ πραγματοποίησε μια εμφάνιση στο One Night Stand του 2006.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Υπογράφει με το WWE ο Tajiri Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top