ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Το WWE σκέφτεται να... αντιγράψει το TNA


Στο τελευταίο επεισόδιο του Impact, είδαμε κάτι τελείως διαφορετικό. Στην ακρίβεια είδαμε κάτι που δεν θα φανταζόταν ποτέ ένας wrestling fan.

Μπορεί να είχε ορισμένα λάθη, αλλά το «Final Deletion» - ίσως - ήταν μία από τις πιο δημιουργικές ιδέες που έχουμε δει τελευταία και αναμφίβολα μπορεί να φέρει την επανάσταση στο professional wrestling.

Το WWE σκέφτεται να αντιγράψει την όλη ιδέα και να την τελειοποιήσει. Όμως, δεν θα έχει τους Matt και Jeff Hardy για πρωταγωνιστές, αλλά την New Day και την Wyatt Family. Το gimmick της φατρίας του Bray Wyatt κολλάει απίστευτα στο να παίξουν οι δύο ομάδες σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από ότι σε ένα ρινγκ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στο Battleground θα δούμε εκτός απροόπτου νέους πρωταθλητές Tag Team.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Το WWE σκέφτεται να... αντιγράψει το TNA Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top