ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

ZMAK My Beach: Μια επιστροφή δεν ήταν αρκετή


Το τρίτο show του ΖΜΑΚ και πρώτο στη νέα του έδρα (Fighters Park) ήταν για άλλη μια φορά θεαματικό με όμορφους αγώνες, segments, celebrities και αρκετό κόσμο. Στο main event οι Gemini κατάφεραν να κρατήσουν τους ομαδικούς τίτλους παρά τη μεγαλειώδη επιστροφή του Jordan SWAT. Ο Βίκτωρ Γ' τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση του ο Τόλης Σουβλάκος, τον οποίο καταβρόχθισε ο Χασάπης. Το μίσος όλων προκάλεσε ο Kris Kass.

To Street Fight του Κουρέα με τον Απόλλωνα άνοιξε το ZMAK My Beach. Οι δύο παλαιστές έβγαλαν το μίσος τους ο ένας στον άλλο χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων καρέκλες και σκάλες. Νικητής αναδείχθηκε με spear ο Κουρέας.

Ο Game Boy δεν είχε καμία τύχη απέναντι στον Αλφρέδο Β', ο οποίος τον καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Σήφης Στιβακτάκης είχε ανά στιγμές τη βοήθεια του Μανωλιού Γαλυφιανάκη και κατάφερε να πάρει την ελληνική σημαία από το στύλο του ρινγκ για να κερδίσει τον Elia Cenaj.

Ο Βλαδίμηρος ήταν αυτός που απάντησε στο open challenge του Σπύρου Λούη, αλλά έφυγε για άλλη μια φορά τραυματισμένος και ηττημένος.

Ο Τόλης Σουβλάκος είχε καλεσμένο τον Kris Kass στο Souvlaki City. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας προσέβαλε συνεχώς το κοινό και τους υπόλοιπους παλαιστές προκαλώντας έντονες γιούχες.

Ο Kass έφερε το γνωστό άντρα με το κράνος στο ρινγκ. Τους διέκοψε ο Νίκος Ανδρέου, ο οποίος έστειλε security να του επιτεθούν. Όταν του έβγαλαν το κράνος αποδείχτηκε ότι ήταν ο 3B. Τότε όρμηξε από το κοινό ο Κουνούπης και του επιτέθηκε. Επικράτησε χάος και ο Πέτρος Πολυχρονίδης αναγκάστηκε να έρθει και να βάλει τάξη. Όρισε tag team αγώνα, με τον 3B να επιλέγει για παρτενέρ τον Γεδεών και τον Κουνούπη τον Νεκροθάφτη. Ο αγώνας έληξε με double dq αφού τα πράγματα έφυγαν εκτός ελέγχου.

Ο Βίκτωρ Γ' ανακοίνωσε πως τραυματίστηκε στην προπόνηση και πως δεν θα αγωνιστεί στο main event. Ο Χασάπης υποσχέθηκε να τον σαπίσει σε δύο μήνες. Ο πρωταθλητής του ΖΜΑΚ περίμενε κάποιον άλλο να τον αντιμετωπίσει ώσπου ήρθε ο Τόλης Σουβλάκος και είπε πως θα διεκδικήσει τη ζώνη του ΖΜΑΚ. Ο Χασάπης όμως παρέμεινε αήττητος στο ΖΜΑΚ και κράτησε τον τίτλο του.

Η συμμαχία της καταξιωμένης kickboxer Μαρίας Πανταζή με την Eva δεν απέφερε τη νίκη κόντρα στον Μανωλιό Γαλυφιανάκη. Παρ' όλα αυτά, η celebrity του ZMAK γέλασε τελευταία ξαπλώνοντας τον Γαλυφιανάκη με εντυπωσιακή κλωτσιά μετά τη λήξη του αγώνα.

Στο main event o Jordan SWAT πραγματοποίησε μεγαλειώδη επιστροφή από την Ιαπωνία για να βοηθήσει τον Jimmy SWAT στον αγώνα για τα Tag Team Titles των Gemini. Ο αγώνας είχε τρομερά spots που προκάλεσαν την έκρηξη του κόσμου και συνθήματα όπως "This Is Awesome". Οι Gemini κατάφεραν να κρατήσουν τους τίτλους του και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Jordan SWAT αφού κέρδισαν.

Στο ZMAK My Beach παρευρέθηκαν και άλλοι celebrities, εκτός από τη Μαρία Παναταζή, από το χώρο του αθλητισμού και της τηλεόρασης, όπως ο Γιάννης Χλωρός, ο Παναγιώτης Κόρμπος ο Αλέξανδρος Πετρίδης και άλλοι.

Αποτελέσματα ZMAK My Beach

- O Κουρέας κέρδισε τον Απόλλωνα
- Ο Αλφρέδος Β' κέρδισε τον Game Boy
- Ο Σήφης Στιβακτάκης κέρδισε τον Eli Cenaj
- O Σπύρος Λούης κέρδισε τον Βλαδίμηρο
- Ο αγώνας 3B & Γεδεών vs Κουνούπης & Νεκροθάφτης έληξε με double DQ
- Ο Χασάπης κέρδισε τον Τόλη Σουβλάκο (παρέμεινε ZMAK Champion)
- Ο Μανωλιός Γαλυφιανάκης κέρδισε τις Μαρία Πανταζή & Eva
- Οι Gemini κέρδισαν τη SWAT Family (παρέμειναν ZMAK Tag Team Champions)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ZMAK My Beach: Μια επιστροφή δεν ήταν αρκετή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top