ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

ZMAK: Η αλήθεια για το wrestling και η αποζημίωση για τους fans!

φώτο: Yannis Paschalis
Είναι αυτό που παλεύουμε με νύχια και με δόντια να μεταδώσουμε εμείς οι fans του κατς προς το ευρύ κοινό. Αλλά στην Ελλάδα η κατανόηση ορισμένων standards για το wrestling είναι μηδενική. Για τους ευκολόπιστους, η αποζημίωση ήταν η καλύτερη δυνατή. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.


Στο χθεσινό ZMAK My... Beach γράφτηκε ιστορία για το PW στην Ελλάδα. Κακά τα ψέματα, είναι η καλύτερη αποζημίωση για κάθε Έλληνα το ZMAK, εφόσον ελάχιστοι έχουν βρεθεί σε wrestling shows. Το WWE δεν ήρθε ποτέ, το TNA... ποτέ, ούτε κάποιο indy show.

Ξεχώρισα το «Απόλλωνας vs Κουρέας» (Street Fight Match), τις ικανότητες του Kris Kass στο μικρόφωνο, την «Iron Barbie» (το attire και τα wrestling skills της) και φυσικά το main event ανάμεσα στους Gemini και Swat Family. Γενικότερα, όλες οι προσπάθειες από τους performers του promotion έπιασαν τόπο. Και νομίζω πως και ο ιδρυτής Πέτρος Πολυχρονίδης τώρα ξεκινά να... «πεινάει» για περισσότερα. Ανέκαθεν πεινούσε για wrestling. Όμως, τώρα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά πιάτα.

Το Tag Team Match στο main event του ZMAK ήταν από τα καλύτερα, όχι της Ελλάδας, ούτε της Ευρώπης, αλλά του κόσμου. Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Πιστεύω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου, όταν δείτε ολόκληρο τον αγώνα.

Σας εξασφαλίσαμε τα τρία πιο θεαματικά highlights:


 https://www.youtube.com/watch?v=J8Wgs3eA7_s
Double Superplex + Powerbomb from the top rope!
 https://www.youtube.com/watch?v=YfR0dNocmkw
Suicide Dive from the top rope!
 https://www.youtube.com/watch?v=7zuwrWTYg5o
Το τελείωμα του αγώνα
Το ζουμί του όλου concept του ZMAK βρισκόταν λίγο πιο μετά από την μέση του σόου. Είδαμε τον Βίκτωρ Γ' να κουτσαίνει και να είναι αναγκασμένος να ανακοινώσει ότι δεν θα αγωνιστεί στο main event της βραδιάς.

Όπως είδατε, μόνο ψεύτικο δεν είναι το pro wrestling. Ας το αναφέρουμε ξανά. Είναι σκηνοθετημένο!

Υ.Γ Είδαμε και πρόσφατα τον Enzo Amore να τραυματίζεται κατά την διάρκεια του αγώνα και να διακόπτεται το ματς.

Υ.Γ 2 Μετά το χθεσινό, πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ αν έχει ταβάνι το PW στην Ελλάδα.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ZMAK: Η αλήθεια για το wrestling και η αποζημίωση για τους fans! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top