ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Γνωστή σελίδα πορνό στέλνει μετά από 9 χρόνια φυλακής τον Dassey στην WrestleMania!


Μια απίστευτη ιστορία έχει βγει στον αφρό τις τελευταίες μέρες. Ο Brendan Dassey κατηγορήθηκε για τον φόνο της φωτογράφου, Teresa Halbach.

Μετά από εννέα χρόνια, ο Dassey αθωώθηκε. Όσο ήταν απασχολημένος με αυτήν την περιπέτεια, είχε εκφράσει την ανησυχία του πως δεν θα προλάβαινε να δει από κοντά μια WrestleMania.

Η γνωστή σελίδα πορνό, xHamster αποφάσισε να κάνει την επιθυμία του Dassey πραγματικότητα, για την στενοχώρια και την αδικία όλα αυτά τα εννέα χρόνια, που του στοίχισαν πολλά από την ζωή του.

Ο Alex Hawkins από το xHamster έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια και πλέον περιμένει μια απάντηση από τον Brendan Dassey.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Γνωστή σελίδα πορνό στέλνει μετά από 9 χρόνια φυλακής τον Dassey στην WrestleMania! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top