ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

AND HIS NAME IS JOHN CENA!


Βρε, βρε...Σας έλειψα;

Το ξέρω πως έχω καιρό να γράψω άρθρο αλλά ετοιμαστείτε γιατί το άρθρο αυτό θέλω να το γράψω καιρό τώρα!

Πάνω κάτω ξέρουμε τι φάση παίζεται με το WWE και για ποιο λόγο το βλέπουμε όλοι μας όλα αυτά τα χρόνια.

Εγώ πλέον έχω αποδεχθεί ότι είμαι ένα μικρό minion του Vince McMahon και τρώω αμάσητο ότι μου πετάνε από την εταιρεία του.Για τον λόγο αυτό δεν "πολύ-παραπονιέμαι" για κάποια άθλια gimmicks ανα τους καιρούς γιατί που και που θα πετάξουν και κάτι που αξίζει και θα το σεβαστώ.
Γι αυτό τον λόγο σέβομαι και γουστάρω τον άνθρωπο, βασικά όχι άνθρωπο ας το διορθώσω...Τον Superman, τον Chuck Norris του Wrestling, τον "Άνθρωπο βουνό"....AND HIS NAME IS JOHN CENA! 


Αυτόν τον τύπο και με ένα τραίνο να τον βάλεις να παλέψει, θα το σηκώσει και θα του σκάσει ένα καλοζυγισμένο Attitude Adjustment.

Τον τελευταίο καιρό λοιπόν παρατηρώ σε αυτό τον τεράστιο κόσμο του WWE, ένα πραγματικό μίσος και μια απέχθεια προς το πρόσωπο του John Cena που κατά την γνώμη μου, αυτός ο αθλητής είναι ένας μεγάλος παράγοντας για τα περισσότερα highlights της τελευταίας 14ετίας.
Τον γνώρισα και εγώ όπως και πολλοί συνομήλικοι μου στις 27 Ιουνίου του έτους 2002 στην ανοικτή πρόσκληση του Kurt Angle χωρίς να μου κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση η όλη εμφάνιση του παρά μόνο η μεγάλη επιθετικότητα του(Η καλύτερη διαφήμιση για την αρχή της Ruthless Aggression era).


Σιγά σιγά όμως το φαινόμενο Cena μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο πράγμα που με έκανε να παρακολουθώ όποτε μου δίνεται η ευκαιρία τους αγώνες του διότι με τραβούσε αυτό το επιθετικό και ταυτόχρονα τεχνικό στυλ του επάνω στο ring.

Είναι ένας από τους παλαιστές όπου πιστεύω πως έχουν όλο το πακέτο για να κρατήσουν έναν φαν καθηλωμένο μπροστά στην οθόνη.

 Ναι φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε καταλαβαίνω ότι σε πειράζει που οι περισσότερες ευκαιρίες έχουν δοθεί σε αυτόν, έχεις αναρωτηθεί ποτέ όμως, γιατί;

 Η πρώτη απάντηση είναι:

"Γιατί "γλύφει" τους πάντες μέσα στην εταιρεία"

Ναι οκ,(δεν λέω ότι δεν έγινε) αλλά με αυτή την λογική το μεγαλύτερο ποσοστό των παλαιστών που περάσαν από το WWE θα έπρεπε να έχει τίτλο 10-12 φορές στην καριέρα του.
Δεν αρκεί μόνο αυτό για να γίνεις ένας θρύλος σαν τον Cena γιατί μιλάμε για έναν εν ενεργεία θρύλο.

Το 2002 το "Attitude Era" είχε δώσει το κύκνειο άσμα του και μια φρέσκια αρχή έπρεπε να γίνει για τον κόσμο του WWE και αυτή την αλλαγή για εμένα και πολλούς άλλους την έκανε ο John Cena και τα κατάφερε τέλεια!


Πες μου πραγματικά φίλε αναγνώστη,αν σου έδιναν την ευκαιρία να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να διαλέξεις έναν παλαιστή όπου θα κουβαλήσει το βάρος του WWE ποιόν θα διάλεγες;Εγώ σίγουρα τον Cena, διότι αυτός ο αθλητής πήρε το πιο γνωστό franchise και το μετέτρεψε σε ένα μεγαθήριο του pro wrestling, δεν λέω πως δεν υπήρξε βοήθεια υπήρξαν πολλοί παλαιστές που οδήγησαν την εταιρεία εκεί αλλά πολλοί λίγοι σαν και τον Cena,το βάρος είχε πέσει επάνω του  και κατάφερε να εξαπλώσει παντού το όνομα του και το όνομα του franchise.

Είναι ένας ολοκληρωμένος παλαιστής που είναι υπερβολικά καλός στην δουλειά του και πρέπει να το σεβαστούμε.Στο θέμα του ότι έπρεπε να δοθούν και αλλού ευκαιρίες είμαι εν μέρει σύμφωνος διότι όντως περάσαν κάποιοι ανεκμετάλλευτοι αλλά δύσκολα τους αναγνωρίζεις.

 Όμως όλα κάποτε τελειώνουν και έτσι σιγά σιγά το WWE θα σταματήσει το push στον John Cena, για να βρει νέο αίμα που μπορεί να κρατήσει ψηλά τον πήχη όπως ο Γιαννάκης και πιστεύω πως είναι πολύ κοντά διότι τα μεγάλα ονόματα αυτή την στιγμή εκτός του τριτοξάδελφου του μπατζανάκη του βαπτισιμιού του The Rock, Roman Reigns που είναι απαράδεκτος.

Ονόματα όπως Seth Rollins, AJ Styles, Finn Balor,Dean Ambrose πιστεύω πως μπορούν να συνεχίσουν και να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά την ποιότητα του show.

Ευχαριστώ για αυτά τα 14 χρόνια γεμάτα Highlights John Cena!

Οι 50 καλύτερες κινήσεις του John Cena

P.s.Ένα τελευταίο title reign ρε παιδιά!

Για το Rings of Pain
Christos Seventysix
Out

Item Reviewed: AND HIS NAME IS JOHN CENA! Description: Rating: 5 Reviewed By: Christos Seventysix
Scroll to Top