ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Πετυχημένο του χειρουργείο για τον Balor


Αφού παρέδωσε τον τίτλο του στο προχθεσινό Monday Night RAW, ο Finn Balor υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο Summerslam.

Ο τραυματισμός προήλθε μετά από Powerbomb του Rollins στο προστατευτικό φράγμα της αρένας και δυστυχώς ο γιατρός του WWE, Dr. Jeffrey Dugas, υπογράμμισε ότι ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός απ΄όσο περίμεναν οι ιθύνοντες του WWE.

Εδώ οι δηλώσεις του:

"Ο τραυματισμός του Finn είναι αρκετά σοβαρός, πιο σοβαρός από το συνηθισμένο. Προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά σε σχέση με μία φυσιολογική εξάρθρωση του ώμου. Ευτυχώς, μπορέσαμε να επαναφέρουμε τον ώμο στη θέση του και περιμένω να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ενεργό δράση".

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της εταιρίας κάνουν λόγο για απουσία του πρώην WWE Universal Champion για διάστημα 4 μέχρι 6 μηνών, χωρίς κάτι βέβαια να μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.

Εδώ η φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος ο Balor μετά το χειρουργείο:Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πετυχημένο του χειρουργείο για τον Balor Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top