ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Μεθυσμένος Bo Dallas: «Άντε γαμ*** πιλότε! Ο Rollins είναι κόπανος!»


Τον πέταξαν έξω από το αεροπλάνο γιατί είχε μεθύσει. Κατά την διάρκεια μιας πτήσης του WWE προς το Μεξικό, ο Bo Dallas είχε σουρώσει για τα καλά.

Ο Bo Dallas βρισκόταν σε απελπιστική κατάσταση και οι άνθρωποι του WWE αναγκάστηκαν να τον αφήσουν πίσω. Σύμφωνα με τον Steve Bell από το «The Late Shift» podcast, ο Dallas τραγουδούσε για αρκετή ώρα με όση περισσότερη φωνή μπορούσε το soundtrack του Lion King.

Ο πιλότος πλησίασε τον Bo Dallas και εκείνος του είπε: «Άντε γαμ****»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Dallas βρισκόταν στο μπαρ του αεροδρομίου μαζί με την Charlotte και τους Usos. Η πτήση δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί με τον Bo Dallas... στουπί και η αστυνομία τον μετέφερε εκτός αεροδρομίου.

Στο ποτό λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες...

Έτσι δεν λένε; Ο Bo Dallas επανέλαβε αρκετές φορές πόσο κόπανος είναι ο Seth Rollins...

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Μεθυσμένος Bo Dallas: «Άντε γαμ*** πιλότε! Ο Rollins είναι κόπανος!» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top