ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Bray Wyatt


Ο Bray Wyatt έμεινε ουσιαστικά εκτός της φετινής Wrestlemania εξαιτίας τραυματισμού και επέστρεψε πρόσφατα στην ενεργό δράση, όμως φαίνεται ότι η ατυχία του χτύπησε και πάλι την πόρτα.


Στο προχθεσινό Smackdown ο "Eater of Worlds" τέθηκε αντιμέτωπος με τον Dolph Ziggler και κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε νόημα για να σταματήσει ο αγώνας, όμως ο Bray Wyatt δεν τον άφησε, καθώς ήθελε να ολοκληρώσει το ματς. 

Ο Dave Meltzer επιβεβαίωσε το πρόβλημα τραυματισμού του Wyatt, κάτι το οποίο σημαίνει ότι εκείνος λογικά δεν θα αγωνιστεί στα επερχόμενα live events του WWE αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν  πράγματι δεν βρεθεί στο live event, τότε αυτό θα σημαίνει ότι ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Bray Wyatt Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top