ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Ο Bret Hart κριτικάρει την WWE Creative και τον Seth Rollins


Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του η οποία δημοσιεύτηκε στο Forbes, ο Hall of Famer του WWE δίνει κριτικές για την WWE Creative και το "επικίνδυνο," κατά τον Hitman, στυλ του Seth Rollins στο ρινγκ.

Ερωτηθείς για το σημερινό προϊόν του WWE, ο Hart κριτίκαρε τη δημιουργική κατεύθυνση πίσω από το πρόγραμμα της εταιρίας. Ένα σημείο που τον προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η έμφαση στα promos. Συγκεκριμένα, είχε να δηλώσει τα εξής περί του θέματος:

"Αν παρακολουθείτε wrestling, όπως εγώ, υπάρχει πολύ μπλα μπλα. Υπάρχει ένας ηλίθιος πίσω στα παρασκήνια με ένα μολύβι πίσω από το αυτί του και γράφει όλα αυτά τα πράγματα για να τα πουν οι παλαιστές. Σε κάποιο σημείο ξεκινάνε και ακούγονται όλα το ίδιο. Υπήρχε διαφορά στην εποχή μου, όπου όλοι έπρεπε να σκεφτούμε μόνοι μας τι θα πούμε. Έτσι όταν βλέπεις αυτές τις συνεντεύξεις, βγαίνει ένα κομμάτι του εαυτού σου, και αυτό κάνει τους χαρακτήρες αυτούς τόσο ξεχωριστούς."

Ο Hart ανέφερε επίσης ότι οι παλαιστές δεν έχουν αρκετό χρόνο να αποστηθίσουν τα σενάρια τα οποία τους δίνονται, καθώς και ότι οι ατάκες τους αλλάζουνε συχνά από τους σεναριογράφους στιγμές πριν το σόου βγει στον αέρα.

Στο θέμα του ταλέντου μέσα στο ρινγκ, ο Hart έδωσε εύσημα στον πρώην σταρ του WWE Cody Rhodes και τον τοποθέτησε στην ίδια κατηγορία με τον ίδιο. Ωστόσο, ο Hart δεν είχε καλά λόγια για τον Seth Rollins, τον οποίο έχει κατηγορήσει στο παρελθόν για τον τραυματισμό του John Cena.

"Κάθε κίνηση που εκτελεί ο [Cody Rhodes] είναι ασφαλής και τέλεια εκτελεσμένη. Παρακολουθείς τον Seth Rollins τον οποίο έχουν προωθήσει με αυτό το τεράστιο, τεράστιο push. Τον είδα μερικούς μήνες πριν, μπορείτε να το δείτε στο YouTube, και ρίχνει γονατιά στο πρόσωπο του John Cena. Τον κοπανά στο πρόσωπο τόσο σκληρά, με τόση αμέλεια, τόσο επικίνδυνα, θα μπορούσες εύκολα να σκοτώσεις κάποιον με μια τέτοια γονατιά στο πρόσωπο." 

Item Reviewed: Ο Bret Hart κριτικάρει την WWE Creative και τον Seth Rollins Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top