ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Cena για τον Styles ο Daniel Bryan


Κατά τη διάρκεια του Talking Smack ο Daniel Bryan μίλησε για το segment ανάμεσα στους John Cena και AJ Styles και στάθηκε σε μία συγκεκριμένη ατάκα του Cena που τον ενόχλησε.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους στο ρινγκ ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε ότι ο Styles θα αγωνιστεί σε κάποιο άλλο promotion αν αποτύχει στο WWE, σε αντίθεση με τον ίδιο, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ποτέ για άλλη εταιρία.

Ο Bryan στάθηκε στη συγκεκριμένη δήλωση του Cena και υπογράμμισε ότι ο ίδιος έχει απολυθεί δύο φορές στο παρελθόν από το WWE και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, προφανώς και πρέπει να παλέψεις σε άλλο promotion προκειμένου να συντηρήσεις την οικογένεια σου.

Ο πρώην WWE World Heavywheight Champion υποστήριξε ότι εκείνος και ο AJ Styles έπρεπε να προσπαθήσουν πολύ για να φτάσουν στο WWE και δεν έχουν την πολυτέλεια να αγωνίζονται μόνο στη μεγάλη εταιρία, όπως ο John Cena ή ο Rock, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν και μακριά από τον χώρο του pro wrestling.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Cena για τον Styles ο Daniel Bryan Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top