ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Η προετοιμασία του CM Punk (VIDEO)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με όνομα «UFC The evolution of CM Punk» έχει βγει στη δημοσιότητα και δείχνει την προετοιμασία του CM Punk λίγο πριν βγει στο οκτάγωνο.


Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο CM Punk αποτελεί παρελθόν από το WWE και πλέον είναι μέλος των μαχητών του UFC. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, λοιπόν, όλος ο κόσμος περιμένει να κάνει και το ντεμπούτο του, το οποίο όσο περνάει ο καιρός πλησιάζει.

Έτσι, κυκλοφόρησε ένα νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο ονομάζεται «UFC The evolution of CM Punk». Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ που έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε και από το ringsofpain.gr στο παρακάτω άρθρο, δείχνει βήμα-βήμα την εξέλιξη του CM Punk μέσα από τις προπονήσεις, οι οποίες θα του δώσουν την απαραίτητη φόρμα για να κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το ντεμπούτο του ο CM Punk θα το κάνει στο UFC 203.

Δείτε το ντοκιμαντέρ:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Η προετοιμασία του CM Punk (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top