ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Cody Rhodes: «Ο πατέρας μου έλεγε να φύγω μετά την WM 28»


Ο Cody Rhodes αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, Dusty Rhodes του έλεγε να φύγει από το WWE πολύ νωρίτερα από ότι και τελικά έφυγε.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην IC Champion είπε:

«Ο πατέρας μου έλεγε να φύγω μετά την WrestleMania 28. Εγώ τελικά έφυγα μετά την WrestleMania 32. Εκείνη την περίοδο, ο πατέρας μου ήταν δυσαρεστημένος με τον τρόπο που με διαχειρίστηκαν στον αγώνα κόντρα στον Big Show.»

Στο επόμενο PPV ο Cody Rhodes επανέκτησε τον τίτλο Intercontinental. Από εκείνη την περίοδο και μετά, έγινε πρωταθλητής Tag Team με τον αδερφό του, Goldust.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Cody Rhodes: «Ο πατέρας μου έλεγε να φύγω μετά την WM 28» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top