ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Conor McGregor: "Οι περισσότεροι τύποι του WWE είναι μ****ά"


Οι πιθανότητες να δούμε τον Conor McGregor σε ρινγκ του WWE φαντάζουν πολύ μικρές. Ο πρωταθλητής Featherweight του UFC προχώρησε σε κάποιες ιδιαίτερα αμφιλεγόμενες δηλώσεις για το WWE και το pro wrestling.

UPDATE: Ο McGregor ανάρτησε τα εξής στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

"Δεν ήθελα να φανώ ασεβής προς τους οπαδούς του WWE. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι μπορώ να αποκεφαλίσω όλο σας το ρόστερ. Και δύο φορές τις Κυριακές."

Δείτε το αυθεντικό tweet του παρακάτω:


Συγκεκριμένα, όταν ο McGregor ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο σε μια τηλεδιάσκεψη με τον Nate Diaz για το UFC 202 σχετικά με το αν βλέπει τον εαυτό του στον κόσμο του sports entertainment μελλοντικά, ο Notorious έκανε τις εξής καυστικές δηλώσεις:

"Στο μεγαλύτερο μέρος, οι τύποι εκεί στο WWE είναι μ****ά, για να είμαι ειλικρινής. Είναι μ****ά που είναι πειραγμένα στο μυαλό, αν θέλετε τη γνώμη μου. Αναγνωρίζω ότι ο Brock [Lesnar] μπήκε [στο οκτάγωνο] και πάλεψε, αλλά στο τέλος της ημέρας ήταν ντοπαρισμένος από την γ******η κορφή μέχρι τα νύχια, πώς μπορώ να το σεβαστώ αυτό; Και μετά είναι και ο άλλος τύπος, δεν ξέρω για αυτόν ακόμα, ο άλλος τύπος δεν έχει παλέψει ακόμα."

Ως "άλλον τύπο," ο McGregor δεν αναφέρεται σε κανέναν άλλον παρά τον CM Punk, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να κάνει το ντεμπούτο του στο UFC 203 στις 10 Σεπτεμβρίου ενάντια στον Mickey Gall.

Όσον αφορά τον Lesnar, όπως είχαμε αναφέρει, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντι-ντόπινγκ για το αντιοιστρογόνο Κλομιφαίνη σε δύο ελέγχους σχετικά με τη νίκη του στο UFC 200 ενάντια στον Mark Hunt. Ο Lesnar αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κυρώσεις τόσο από την USADA (τον φορέα αντι-ντόπινγκ που συνεργάζεται με το UFC) όσο και την Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα για την απαγορευμένη ουσία. Ο Beast Incarnate κατά πάσα πιθανότητα να μη βρεθεί στο οκτάγωνο ξανά, με το μόνο που μπορεί όντως να τον επηρεάσει να είναι το επικείμενο πρόστιμο από την επιτροπή.

Ωστόσο, ο McGregor είχε και κάποια εύσημα να δώσει προς το μέρος του WWE.

"Υπάρχουν και ορισμένοι παίκτες στο χώρου του wrestling," είπε ο McGregor. "Οι McMahons, κορυφαίοι παίκτες. Ο Triple H είναι κορυφαίος παίκτης. Ο Rock είναι κορυφαίος παίκτης. Οι υπόλοιποι όμως είναι μ****ά."

Για την ώρα, ο πρωταθλητής του UFC είναι απόλυτα αφοσειωμένος στην προσεχή αναμέτρησή του με τον Nate Diaz στο UFC 202. Δήλωσε πως απέρριψε έναν ρόλο στο sequel του xXx με τον Vin Diesel. Το σίγουρο είναι πως το WWE βρίσκεται πολύ μακριά από το μυαλό του Ιρλανδού.

"Πραγματικά δεν το έχω σκεφτεί για να είμαι ειλικρινής," είπε. "Και πάλι, [το WWE] είναι λίγο περισσότερο show business. Εδώ [στο UFC] είναι fight business."

Item Reviewed: Conor McGregor: "Οι περισσότεροι τύποι του WWE είναι μ****ά" Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top