ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Εκτός δράσης για έξι μήνες ο Conor McGregor


Ο Conor McGregor τα έδωσε στην κυριολεξία όλα στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στον Nate Diaz, με αποτέλεσμα η παράσταση που έδωσε στο UFC 202 να είναι και η τελευταία του για φέτος.

Ο Ιρλανδός θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της χρονιάς, αφού δεν θα του επιτραπεί να αγωνιστεί για τους επόμενους έξι μήνες. Η επιτροπή θα του δώσει άδεια τον Φεβρουάριο του 2017, πράγμα που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να παίξει στο UFC 205.

Ο λόγος που θα μείνει για τόσο μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης είναι το αριστερό του πόδι. Παρόλα αυτά, θα βρει χρόνο να χαρεί τα 3 εκ. δολάρια που έβγαλε από την μάχη με τον Nate Diaz (ρεκόρ).

Ο δε Nate θα είναι διαθέσιμος να παλέψει στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Εκτός δράσης για έξι μήνες ο Conor McGregor Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top