ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Αποτελέσματα Cruiserweight Classic 10/8/2016


Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου γύρου του Cruiserweight Classic ξεκίνησε με δύο τρομερούς αγώνες, με το main event ειδικά να προκαλεί πρωτόγνωρες επευφημίες για τον ηττημένο.


Στον πρώτο αγώνα η εμπειρία του Tajiri συγκρούστηκε με τη δίψα του Gran Metalik. Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο μασκοφόρος παλαιστής.

Στο main event παρακολουθήσαμε τον κορυφαίο αγώνα του τουρνουά μέχρι τώρα από τους Kota Ibushi και Cedric Alexander. Ο Ιάπωνας πήρε τη νίκη, αλλά το κοινό έκανε σαν τρελό για τον Alexander ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα, κάτι που ανάγκασε τον Triple H να βγει έξω, να αγκαλιάσει τον ηττημένο και να τον πάρει μαζί του στα αποδυτήρια.

Αποτελέσματα Cruiserweight Classic 10/8/2016

- Ο Gran Metalik κέρδισε τον Tajiri
- O Kota Ibushi κέρδισε τον Cedric Alexander

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αποτελέσματα Cruiserweight Classic 10/8/2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top