ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Daniel Bryan: «Πάντα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Lesnar»


Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Daniel Bryan στον Michael Cole και μίλησε για τον Brock Lesnar, τον τραυματισμό του Balor, αλλά και για τους Samoa Joe και Shinsuke Nakamura.


Για τον Lesnar και όλα όσα έγιναν στο Summerslam:

"Ο Shane βγήκε έξω και όταν πας στο ρινγκ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Θα ήθελα να μπορούσα να βγω κι εγώ στο ρινγκ γιατί πάντα ήθελα να αγωνιστώ κόντρα στον Lesnar. Αυτό διότι οι WWE fans με αντιμετώπιζαν πάντα ως αουτσάιντερ και αυτός ο αγώνας με μένα και τον Lesnar θα ήταν ο ορισμός του Δαβίδ εναντίον του Γολιάθ".

Για τον τραυματισμό του Balor και την παράδοση του Universal Championship:

"Για μένα το πιο δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι αυτό συνέβη μόλις ήρθε στο main roster ο Finn. Αυτό το οποίο με εκνευρίζει και με στεναχωρεί είναι ότι ο Balor θα έπρεπε να βρίσκεται στο κυρίως ρόστερ εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Κατανοώ ότι το NXT είναι ένα πολύ σημαντικό προϊόν του προγράμματος μας, ωστόσο ο Finn ήταν ήδη superstar όταν έφτασε στο NXT".

Για τους Samoa Joe και Shinsuke Nakamura:

"Θα έπρεπε και οι δύο να βρίσκονται ήδη σε ένα εκ των RAW και Smackdown. Όσο περισσότερο αργεί η άφιξη τους στο WWE, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος τραυματισμός τους όσο περνάνε τα χρόνια".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: «Πάντα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Lesnar» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top