ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο του Daniel Bryan στο WWE


Παρά το γεγονός ότι το WWE δεν του επιτρέπει να παλέψει, ο Daniel Bryan ίσως μπορέσει να βγάλει πολλά χρήματα παλεύοντας αλλού.

Τώρα που ο Bryan έχει επιστρέψει στο WWE εκτελώντας χρέη General Manager του SmackDown, ο χρόνος κυλά παράλληλα για το πέρας του συμβολαίου του, καθώς εκείνος καλύπτει τις απαιτούμενες εμφανίσεις. Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια στιγμή θα έχει τη δυνατότητα να φύγει και πιθανώς να δουλέψει κάπου αλλού.

Το να πάει να παλέψει σε κάποια οργάνωση όπως το NJPW και να συμμετέχει σε main events είναι σχεδόν βέβαιο πως θα του αποφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές από τον τρέχοντα ρόλο του ως GM. Επιπλέον, τα μερίδιο χρημάτων που θα εισπράττει από πωλήσεις προϊόντων θα είναι σαφώς μεγαλύτερο από το μικρό ποσοστό που λαμβάνει στο WWE.

Διάφοροι γιατροί έχουν δώσει διαφορετικές απαντήσεις σχετικά με το αν ο Bryan μπορεί να παλέψει ξανά. Ο Bryan είναι μόλις 35 ετών, αρκετά νέος για τα δεδομένα του wrestling. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την εταιρία του Κονέκτικατ.

Item Reviewed: Λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο του Daniel Bryan στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top