ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Ο Dean Ambrose μιλάει για την τεμπελιά του Brock Lesnar στο Stone Cold Podcast


Ο WWE World Heavyweight Champion Dean Ambrose ήταν προσκεκλημένος του Steve Austin στο νέο επεισόδιο του Stone Cold Podcast, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από τα γυρίσματα του RAW αυτής της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ambrose μίλησε για διάφορα θέματα, όπως τα παιδικά του χρόνια, την σχέση του με τον Vince McMahon και τον αγώνα του με τον Brock Lesnar στη WrestleMania 32, για τον οποίο δεν είχε καλά λόγια.

Το podcast ξεκινάει με τον Ambrose και τον Rattlesnake να ανοίγουν σύντομη κουβέντα περί μουσικής και ο Austin ρωτάει για την παιδική ηλικία του Ambrose στο Cincinnati. Ο Ambrose αναφέρεται στον πατέρα του, ο οποίος ζούσε και εργαζόταν εκτός πολιτείας, στο γεγονός πως έμενε με την μητέρα του και την αδελφή του και στην πολύωρη εργασία της μητέρας του, η οποία την ανάγκαζε να βρίσκεται μακριά από τα παιδιά της τα βράδια, κατί το οποίο συνέβαλε και στην γρήγορη ανεξαρτητοποίησή τους. Ο Lunatic Fringe δηλώνει πως τα πήγαινε καλά στο σχολείο και είχε χαρούμενα παιδικά χρόνια παρόλα αυτά, καθώς αυτό το κομμάτι της ζωής του τον μεταμόρφωσε στο άτομο που είναι σήμερα.

Ο Austin συνεχίζει να αναφέρει τον πατέρα του Ambrose, πιέζοντας κάπως την κατάσταση, οδηγώντας σε μερικές κάπως αμήχανες στιγμές. Ο Ambrose αναφέρει ότι άφησε το σχολείο σε μικρή ηλικία. Ύστερα, κάνει λόγο για την αγάπη του για το wrestling, το οποίο, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, δεν υπήρξε περίοδος που να μην αποτελούσε την αγαπημένη του ενασχόληση. Από τους αγαπημένους του παλαιστές ο Bret Hart, τον οποίο θαυμάζει για την τεχνική του πραότητα και αντοχή. Ο Ambrose λέει πως το να γίνει παλαιστής ανέκαθεν βρισκόταν στο πίσω μέρος του μυαλού του και πως η εμμονή του με το wrestling μόνο μεγάλωνε με τα χρόνια. Διατηρούσε συλλογή με βιντεοκασέτες αγώνων και σε αυτό το σημείο θεωρεί δόκιμο να παραδεχτεί ότι έκλεψε κάποιες κασέτες όταν ήταν νεότερος, επισημαίνοντας πως θα ζητούσε συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες, αλλά δεν υφίσταται πια η επιχείρηση για να κινηθούν εναντίον του. Ο Ambrose δηλώνει μεγάλος οπαδός του ECW και ο Austin λέει πως κάποιες στιγμές βλέπει τον Terry Funk στον Ambrose, τον οποίο ο τελευταίος λάτρεψε στο ECW.

Ο Ambrose ύστερα μίλησε για τη σταδιοδρομία του στο pro wrestling, από την πορεία του στα indies μέχρι το πολυπόθητο τηλεφώνημα από το WWE και τον χρόνο που πέρασε στο FCW (μετέπειτα NXT).

Όσον αφορά το θέμα των σκηνοθετημένων promos, η κατάσταση αρχικά ήταν παράξενη για αυτόν, διότι στο FCW οι παλαιστές είχαν το ελεύθερο να λένε οτιδήποτε θελήσουν στις συνεντεύξεις τους. Για αυτό το λόγο θεωρούσε πάντα πως τα σενάρια αποτελούσαν μύθο, μέχρι την προαγωγή του στο κυρίως ρόστερ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα promos, ο Austin τον βάζει να κάνει στον ίδιο ένα αυθόρμητο, το οποίο θα αφορούσε ένα φανταστικό αγώνα μεταξύ των δυο τους. Ο Austin ύστερα τον ρωτάει αν έχει την ανάγκη να αποδείξει κάτι. Ο Ambrose απαντάει πως στο ξεκίνημά του με τους Shield αισθανόταν πως έπρεπε να δείξει στον όποιον αμφισβητία ότι έκανε λάθος για εκείνον, αλλά τη σημερινή εποχή, και ναι και όχι, με την έννοια ότι έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και τα αντιμετωπίζει όλα πολύ πιο γρήγορα. Ο Austin ρωτάει αν ο Ambrose θεωρεί τη βιομηχανία αληθινή και η απάντηση που παίρνει είναι πως δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σχετικά με αυτά που έκανε ο Ambrose για να φτάσει εκεί που είναι. Στο θέμα της Shield, ανάμεσα σε άλλα, ο πρωταθλητής του WWE ανέφερε, αφότου ρωτήθηκε από τον Austin, πως δεν ήταν ιδέα ενός συγκεκριμένου προσώπου, αλλά το όλο σκηνικό προέκυψε οργανικά, δεν βρίσκεται από πίσω κάποια δημιουργική συνάντηση.

Ο Ambrose νιώθει τιμημένος για τη θέση του στο WWE, όπου μπορεί να γίνεται πρότυπο και να εμπνέει ή να βοηθάει ανθρώπους που περνούν δύσκολες καταστάσεις, να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και να αφήνει χαμόγελα στα πρόσωπα του κόσμου.

Η συζήτηση στρέφεται στον αγώνα του Ambrose με τον Brock Lesnar στη WrestleMania 32. Ο Lunatic Fringe λέει πως πήγε νευριασμένος στο ρινγκ εκείνη τη νύχτα, γιατί δεν υπήρχε κάποιο σχέδιο και ήθελε να κάνει τον αγώνα ξεχωριστό. Υποστηρίζει πως είχε μια τρελή ιδεά που θα μπορούσε να κάνει τεράστιο τον αγώνα αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση από την πλευρά του Lesnar, μόνο τεμπελιά. Έτσι, απλά βγήκαν στο ρινγκ, χτύπησαν ο ένας τον άλλον με αντικείμενα και έλαβε μερικά suplex από τον Lesnar.

Στην ερώτηση για το τι σημαίνει ο τίτλος του WWE για αυτόν σε προσωπικό επίπεδο, ο Ambrose είπε πως συμβολίζει την πίστη στον εαυτό του, την μείωση των αρνητικών "θορύβων," καθώς μια ευκαιρία να βοηθήσει και να εμπνέυσει τους ανθρώπους. Είναι περίεργο για αυτόν να αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά αλλά παίρνει τον ρόλο αυτό πολύ σοβαρά. Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Vince McMahon, είπε ότι δεν είναι τόσο εκφοβιστικός όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά αντίθετα τον βρίσκει άνετο για συζήτηση. Πιστεύει ακόμα πως ασχέτως το ότι δεν το παραδέχεται ο McMahon, ότι είναι ο αγαπημένος παλαιστής του Chairman.

Ο Ambrose δηλώνει ευτυχής με το brand extension και την ευκαιρία που του δίνεται στον ηγετικό ρόλο του SmackDown. Ωστόσο, προκειμένου να χτίσει μια κληρονομιά, τώρα ξεκινάει η πραγματικά σκληρή δουλειά. Ο Austin προκαλεί τον Ambrose να ξεπεράσει τα όριά του, να είναι πιο προκλητικός, να παίρνει ρίσκα και να είναι περισσότερο Dean Ambrose, γιατί πιστεύει πως έχει βολευτεί κάπως. Ο Ambrose απαντά πως είναι ευχαριστημένος με τα τωρινά δεδομένα, ωστόσο προσπαθεί να ξεπερνά τα όρια των σημερινών στάνταρ καθημερινά. Μερικές φορές όμως, όπως επισημαίνει, δεν έχει σημασία τι θα προτείνεις.

Item Reviewed: Ο Dean Ambrose μιλάει για την τεμπελιά του Brock Lesnar στο Stone Cold Podcast Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top