ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Χωρίς συμβόλαιο οι Dudley Boyz


Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες ώρες για το χθεσινό "αντίο" των Dudley Boyz κατά τη διάρκεια του Monday Night RAW.


Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι το segment των Dudley Boyz ήταν στα πλαίσια του storyline, όμως όλα δείχνουν ότι οι θρυλικοί Bubba Ray και D-Von αποτελούν πράγματι παρελθόν από το WWE.

Σύμφωνα με το PWInsider, οι Dudley Boyz είχαν υπογράψει νέα συμβόλαια συνεργασίας με τη μεγάλη εταιρία μέσα στην προηγούμενη βδομάδα, όμως τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Η κατάληξη του χθεσινού segment με την επίθεση των Gallows και Anderson είχε ως στόχο το push του Club και την εδραίωση των δύο ως η πιο ισχυρή heel tag team στο ρόστερ αυτή τη στιγμή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα backstage οι Dudley Boyz αποχαιρέτησαν τους υπόλοιπους Superstars, αλλά και τους McMahons.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Χωρίς συμβόλαιο οι Dudley Boyz Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top