ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Face Off: Η νέα διοργάνωση του Τάκι Τσαν και του Παναγιώτη Πετρίδη


Από την Grand Champ Production έρχεται μια νέα πρωτοποριακή διοργάνωση για τα μαχητικά δεδομένα, που θα έχεις ως απώτερο σκοπό το πάντρεμα του kickboxing και της ραπ μουσικής.

Η νέα διοργάνωση θα ονομάζεται ''Face Off''. Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνομαι αγώνες kickboxing καθώς και rap battles σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Δίχως αμφιβολία οι Παναγιώτης Πετρίδης και Τάκι Τσαν (από τους Ζωντανούς Νεκρούς) ετοιμάζουν κάτι φρέσκο για τα ελληνικά δεδομένα.

UPDATE: Προς τα Χριστούγεννα θα λάβει χώρα το πρώτο event, σύμφωνα με τον Τάκι Τσαν.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Face Off: Η νέα διοργάνωση του Τάκι Τσαν και του Παναγιώτη Πετρίδη Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top