ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Νικητής του G-1 Climax 26 ο Kenny Omega


Τη θέση του ως ένα από τα πιο καυτά ονόματα του εκτός WWE κόσμου του pro-wrestling επιβεβαίωσε ο Kenny Omega κατακτώντας το μεγάλο ετήσιο τουρνουά του NJPW, το G-1 Climax.

O ηγέτης του Bullet Club ήταν ο μεγάλος νικητής του τουρνουά κερδίζοντας στον τελικό τον Hirooki Goto. Με τη νίκη του αυτή εξασφάλισε θέση στο main event του Wrestle Kingdom, του μεγαλύτερου event του NJPW, που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Omega, ο οποίος καταφέρεται συνεχώς εναντίον του WWE που έχει προσπαθήσει μάταια να τον αποκτήσει, ευχαρίστησε όσους πίστεψαν σε αυτόν μέσω Twitter.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Νικητής του G-1 Climax 26 ο Kenny Omega Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top