ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Georges St Pierre: «Τιμή μου η μάχη με τον Van Damme»

Εντός των επόμενων ημερών μια νέα ταινία Kickboxer θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ και πρωταγωνιστής της θα είναι ο γνωστός σε όλους μας, Jean Claude Van Damme.


Η συγκεκριμένη ταινία, η οποία όπως σας αναφέραμε, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες ημέρες, αντλεί αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό διότι ο Jean Claude Van Damme θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας και παράλληλα θα συμμετέχουν κι άλλοι σταρ των μαχητικών αθλημάτων σε διάφορους ρόλους.

Αρχικά ο Jean Claude Van Damme θα έχει διαφορετικό ρόλο από την προηγούμενη ταινία. Επιπλέον στην ταινία θα συμμετέχει και ο θρυλικός μαχητής, Georges St Pierre, ο οποίος μετά τον «Captain America» που έπαιξε τον ρόλο του «Batroc the leaper», παλεύει τώρα με τον Jean Claude Van Damme. Μάλιστα όπως ο ίδιος μας αναφέρει, είναι ιδιαίτερη τιμή του αυτή η μάχη, καθώς το συγκεκριμένο άτομο είναι παιδικό του ίνδαλμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Pierre:

«O Jean-Claude Van Damme για μένα, που μεγάλωσα σε Γαλλικό περιβάλλον στο Κεμπέκ, ήταν το μεγαλύτερο αστέρι, ήταν σαν να παλεύω με τον ήρωα των ημερών μου. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήταν σαν να αντιμετωπίζω τον μέντορα μου ας πούμε. Αυτός ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε την έμπνευση να φτάσω στο UFC οπότε ήμουν αρκετά νευριασμένος, αλλά τον ήξερα από πριν και ήθελα να τα πάω καλά. Ήθελα η μάχη να μείνει αξέχαστη».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Georges St Pierre: «Τιμή μου η μάχη με τον Van Damme» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top