ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Impact Wrestling 11/8/2016: Βασιλιάς όλων ο Lashley

Μόνο το King Of The Mountain Championship δεν είχε ο Lashley, αλλά το πήρε και αυτό. Αποδέχτηκε την κατάστασή του ο Jeff Hardy. Ντεμπούτο έκανε ο Aron Rex (σ.σ. Damien Sandow) με σκληρά λόγια για το WWE. Δυνατή πρόκληση από τον Drew Galloway στον EC3.

O EC3 άνοιξε το επεισόδιο λέγοντας πως στο Bound For Glory θα πάρει πίσω τον παγκόσμιο τίτλο. Ο Lashley τον διέκοψε και είπε πως δεν θα τον κερδίσει. Ο James Storm είπε στον Lashley πως στο τέλος του επεισοδίου αυτός θα είναι που θα φύγει με όλους τους τίτλους και ξεκίνησε καυγάς που τους οδήγησε στα παρασκήνια. Ο Mike Bennett και ο Moose επιτέθηκαν στον EC3 και ήρθε ο Eddie Edwards για να τον βοηθήσει.

Αμέσως ξεκίνησε αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Bennett και τον Moose να κερδίζουν. Ο Bennett έκανε το pin, κάτι που έκανε τον Moose να εκνευριστεί προσωρινά.

Ο Aron Rex (Damien Sandow στο WWE) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και έκανε ένα promo βγαλμένο από την καρδιά του, λέγοντας πως στο TNA θα καταφέρει ότι δεν πίστευαν ότι μπορεί να κάνει οι προηγούμενοι εργοδότες του, ενώ ανέφερε τα παραδείγματα των EC3, Drew Galloway και Lashley που έφυγαν από το WWE και διαπρέπουν στο TNA.

H Gail Kim κατάφερε να κερδίσει τη Marti Belle σε No DQ αγώνα, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό της Maria. Η αρχηγός των knockouts επιτέθηκε μαζί με την Ashley και την Belle στην ηττημένη πριν έρθει για βοήθεια η Jade. Η Maria ανακοίνωσε πως η Gail Kim θα αντιμετωπίσει την Jade στο επόμενο επεισόδιο.

Ο Matt Hardy είπε στον Jeff Hardy πως θα τον βοηθήσει να ξανακερδίσουν τους ομαδικούς τίτλους. Τους διέκοψαν οι Tribunal και τα έβαλαν με τον Jeff. Άρχισε αγώνας από τον οποίο ο Matt απείχε, αλλά ο Jeff κατάφερε να κερδίσει. Μετά ο Jeff έγινε υστερικός και μοίρασε Twist Of Fate και Swanton Bomb στους αντιπάλους του. Μετά έστησε ένα τραπέζι εκτός ρινγκ και έπεσε πάνω του. Όπως ήταν ξαπλωμένος άρχισε να φωνάζει πως είναι ο Brother Nero και γέλαγε.

Ο Drew Galloway κατηγόρησε τον EC3 πως τον ζηλεύει και προσπαθεί να σαμποτάρει την καριέρα του. Τον προκάλεσε σε αγώνα με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το main event του Bound For Glory.

Η προσπάθεια του James Storm να γίνει για δεύτερη φορά TNA World Heavyweight Champion απέτυχε, αφού ο Lashley τον κέρδισε και έγινε ταυτόχρονα TNA World Heavyweight, X-Division και King Of The Mountain Champion. Στον αγώνα ο Storm εκτέλεσε τρία Last Call αλλά δεν έκαναν αρκετή δουλειά. Ο Lashley χρειάστηκε δύο spear για να καταβάλλει τον "Cowboy".

Αποτελέσματα Impact Wrestling 11/8/2016

- Οι Mike Bennett & Moose κέρδισαν τους EC3 & Eddie Edwards
- H Gail Kim κέρδισε την Marti Belle
- Οι Hardys κέρδισαν τους Tribunal
- O Lashley κέρδισε τον James Storm (παρέμεινε TNA World Heavyweight και X-Division Champion, νέος King Of The Mountain Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 11/8/2016: Βασιλιάς όλων ο Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top