ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Impact Wrestling 18/8/2016: Τρελαμένα αδέρφια

O Jeff Hardy είναι και επίσημα ο Brother Nero και συνεργάστηκε άψογα με τον Matt Hardy για να γίνουν διεκδικητές των TNA Tag Team Championships. Δε λογαριάζει κανέναν ο Lashley. Διεκδικητής του X-Division Championship ο DJ Z. Αποβλήθηκε ο James Storm.

O James Storm ζήτησε ρεβάνς με τον Lashley λόγω του τελειώματος του αγώνα τους την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Billy Corgan αρνήθηκε και υπήρξε έντονος τσακωμός μεταξύ τους. Ο Storm έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι ενός security και ο Corgan τον απέβαλε.

Ο Moose πήρε τη νίκη κόντρα στον Eddie Edwards στον πρώτο αγώνα της βραδιάς με το Go To Hell από το ψηλότερο σκοινί του ρινγκ.

Η Maria είπε στην Jade πως αν χάσει από την Gail Kim δεν θα ξαναπάρει ευκαιρία για το Knockouts Championship. Στον αγώνα η Gail Kim αναδείχθηκε νικήτρια με DQ, αφού δέχτηκε επίθεση από την Sienna, η οποία επιτέθηκε και στην Jade.

Οι DJ Z, Mandrews, Rockstar Spud και Braxton Sutter πάλεψαν για τη θέση πρώτου διεκδικητή για το X-Division Championship. O DJ Z κέρδισε με DDT στον Mandrews.

O EC3 απάντησε θετικά στην πρόκληση του Drew Galloway. O Aron Rex είπε πως μίλησε με τη διοίκηση του TNA και θα είναι special guest referee στον αγώνα.

Ο Eli Drake είπε πως θέλει να γίνει ξανά πρωταθλητής αλλά ο Lashley του απάντησε ότι έχει σημαντικότερες δουλειές. Ο υπερπρωταθλητής προχώρησε και πέτυχε την Sienna και άρχισε να γλυκοκοιτάζει το Knockouts Championship.

O Matt Hardy είπε στον Jeff Hardy (Brother Nero πλέον) πως θα θεραπεύσει την εξάρτησή του με τις σκάλες και να πέφτει από ψηλά. Κάθε φορά που θα μπαίνει σκάλα στο ρινγκ θα τη διαγράφει.

Ο Mahabali Shera δεν κατάφερε πολλά κόντρα στον Eli Drake, αφού ο πρώην King Of The Mountain Champion τον κέρδισε με το Blood Force Trauma.

O Lashley έδειξε ασέβεια στο X-Division και το King Of The Mountain Championship. O Billy Corgan και η Dixie Carter αντέδρασαν και του είπαν πως θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο πριν το Bound For Glory, αφού την επόμενη βδομάδα θα γίνει Battle Royal για τη θέση πρώτου διεκδικητή.

Ο "Broken" Matt Hardy και ο Brother Nero φαίνεται να δουλεύουν καλά σαν ομάδα, αφού κέρδισαν τους Helms Dynasty, Bro-Mans και Tribunal σε ladder match και έγιναν πρώτοι διεκδικητές των ομαδικών τίτλων.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 18/8/2016

- Ο Moose κέρδισε τον Eddie Edwards
- H Gail Kim κέρδισε την Jade με DQ
- O DJ Z κέρδισε τους Mandrews, Rockstar Spud και Braxton Sutter (νέος πρώτος διεκδικητής του X-Division Championship)
- O Eli Drake κέρδισε τον Mahabali Shera
- Οι Matt Hardy & Brother Nero κέρδισαν τους Helms Dynasty, Bro-Mans και Tribunal

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 18/8/2016: Τρελαμένα αδέρφια Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top