ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Impact Wrestling 25/8/2016: Πόνεσε η ήττα

Ο Drew Galloway δεν άντεξε το γεγονός πως δεν θα είναι στο main event του Bound For Glory και επιτέθηκε στον Aron Rex μετά την ήττα του από τον EC3. Θα διεκδικήσει το TNA World Heavyweight Championship ο Mike Bennett. Απροσδόκητη νέα πρωταθλήτρια στις Knockouts.

Ο Mike Bennett ήταν ο νικητής του Battle Royal για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για το TNA World Heavyweight Championship με αντιπάλους τους Moose, Eli Drake, Basile Baraka, Baron Dax, Eddie Edwards, Jessie Godderz, Robbie E, Grado και Mahabali Shera. Για να πάρει τη νίκη την έφερε στον Moose, κάτι που εκνεύρισε τον συνεργάτη του.

Ο Matt Hardy είπε στον Brother Nero πως αυτός θα τον βοηθήσει να πάρει τα TNA Tag Team Titles της Decay. Οι πρωταθλητές τους διέκοψαν και μίλησαν για την καταστροφή των Hardys. Οδηγηθήκαμε σε αγώνα του Brother Nero με τον Abyss, με τον δεύτερο να παίρνει τη νίκη μετά από παρεμβάσεις του Matt Hardy, του Crazzy Steve και της Rosemary.

O Billy Corgan έβαλε τη Sienna να υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στις Allie, Marti Belle, Jade και Madison Rayne. Η Allie έπρεπε να βοηθά τη Sienna αλλά τελικά κέρδισε κατά λάθος και έγινε η νέα Knockouts Champion.

O Eli Drake συγκέντρωσε στο Fact Of Life τους DJ Z, Braxton Sutter, Mandrews, Rockstar Spud, Andrew Everrett και Trevor Lee οι οποίοι θα διεκδικήσουν το X-Division Championship στο επόμενο επεισόδιο. Τελικά τσακώθηκαν μεταξύ τους και έγινε σύρραξη. Ο Drake έμεινε με τον DJ Z στο ρινγκ και αποχώρησε χωρίς να τα βάλει με τον διεκδικητή του τίτλου.

Ο EC3 και ο Drew Galloway τα είπαν φιλικά στην έπαυλη του πρώτου πίνοντας ουίσκι πριν τον αγώνα τους για τη θέση στο main event του Bound For Glory.

Ο αγώνας έγινε με ειδικό διεκδικητή τον Aron Rex. O EC3 κέρδισε και παρέμεινε στο main event του Bound For Glory, κάτι που εξόργισε τον Galloway ο οποίος επιτέθηκε στον Rex.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 25/8/2016

- Ο Mike Bennett κέρδισε Battle Royal (νέος πρώτος διεκδικητής του TNA World Heavyweight Championship)
- O Abyss κέρδισε τον Brother Nero
- H Allie κέρδισε τις Sienna, Madison Rayne, Jade και Marti Belle (νέα TNA Knockouts Champion)
- O EC3 κέρδισε τον Drew Galloway


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 25/8/2016: Πόνεσε η ήττα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top