ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Θα δούμε σύντομα τον John Cena εναντίον του Shinsuke Nakamura;


Στο NXT Takeover Brooklyn II, ο Shinsuke Nakamura νίκησε τον Samoa Joe και κατέκτησε το NXT Championship, κάτι το οποίο σημαίνει ότι το WWE έχει ρίξει μεγάλο βάρος στον "King of Strong Style".


To WWE Universe ενθουσιάστηκε με τον θρίαμβο του Nakamura στο Brooklyn, ωστόσο αδημονεί να τον δει στο κυρίως ρόστερ και εναντίον πολλών μεγάλων Superstars.

Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα μίλησε στο Sports Illustrated και ρωτήθηκε για τη μέχρι στιγμής θητεία του στο promotion, αλλά και για ποιον θα ήθελε να αντιμετωπίσει. Ο Ιάπωνας παραδέχτηκε ότι θέλει να αγωνιστεί κόντρα στον John Cena στην Wrestlemania, κάτι το οποίο σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ιθύνοντες του WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα δούμε σύντομα τον John Cena εναντίον του Shinsuke Nakamura; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top