ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Η πρόβλεψη του Kevin Owens για το σημερινό RAW

Ο Kevin Owens θα πάρει μέρος στο σημερινό επεισόδιο του RAW και μάλιστα θα είναι ένας από τους τέσσερις παλαιστές που θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον Universal τίτλο, οι άλλοι τρεις θα είναι οι Seth Rollins, Roman Reigns και Big Cass.

Κανείς από τους συμμετέχοντες δεν έχει κατακτήσει τον Universal τίτλο, ωστόσο μόνο δύο είναι αυτοί που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ κάποιον από τους "κύριους" τίτλους της εταιρίας. Ο λόγος για τον Big Cass, ο οποίος παλεύει στον πρώτο του αγώνα για οποιονδήποτε ατομικό τίτλο, και τον Kevin Owens ο οποίος έχει κρατήσει μόνο τον Intercontinental τίτλο στα χέρια του.

Αξίζει να αναφερθεί πως κανένας παλαιστής στην ιστορία του WWE δεν έχει καταφέρει να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν από τους "κύριους" τίτλους σε fatal 4 way αγώνα, γεγονός που αμέσως καθιστά τους Cass και Owens στη λίστα των αουτσάιντερ. Παρά το στατιστικό αυτό ο Owens έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και έκανε την ακόλουθη πρόβλεψη.

"Πέρσι κέρδισα τον Intercontinental τίτλο στο Houston. Στο ερχόμενο RAW θα γίνω Universal πρωταθλητής στην ίδια πόλη. Ετοιμαστείτε να αντικρίσετε ιστορία".

Item Reviewed: Η πρόβλεψη του Kevin Owens για το σημερινό RAW Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top