ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Ο Kris Ka$$ ρίχνει βολές στην Κατερίνα Στεφανίδη: «Είναι μια απάτη!»


Στο δρόμο που χάραξε ο Αμερικανός David White στο Twitter μπήκε ο Kris Ka$$. Σε προσωπικό video, ο ελληνοτεξανός Κροίσος, υποστήριξε με σθένος τις θέσεις του White, συμπληρώνοντας πως αν η χρυσή Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη, δεν είχε αμερικάνικη παιδεία, θα ήταν πρωταθλήτρια μόνο στα κάτω Πετράλωνα.

Ο προκλητικός Kris Ka$$, που εμφανίστηκε πρώτη φορά στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια του ZMAK MY...BEACH και έσπειρε το χάος, ανακοίνωσε επίσης την επιστροφή του στις ΗΠΑ και το Τέξας τις επόμενες ημέρες, χωρίς να ξεκαθαρίσει πότε επιστρέφει σε ελληνικό έδαφος.

Να θυμίσουμε πως πολύ πρόδφατα εξαγόρασε τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΖΜΑΚ (την οποία δώρισε στον Ιωάννη Αφεντούλη - “3Β”).


Δείτε το βίντεο:

 https://www.youtube.com/watch?v=LNjcfLx9MPk

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο Kris Ka$$ ρίχνει βολές στην Κατερίνα Στεφανίδη: «Είναι μια απάτη!» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top