ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Έπαιξαν ξύλο Lesnar - Jericho λόγω Orton!


Απίστευτα πράγματα έγιναν στα παρασκήνια μετά την διεξαγωγή του Summerslam 2016. Οι Chris Jericho και Brock Lesnar πιάστηκαν στα χέρια, λόγω του Randy Orton!

Ο Chris Jericho πειράχτηκε από το τελείωμα του main event ανάμεσα στον Orton και τον Lesnar, και ανησύχησε για την υγεία του Viper. Αμέσως, πήγε και ρώτησε τον Michael Hayes για το αν ήταν προσχεδιασμένο να ολοκληρωθεί έτσι το Summerslam. Ο Hayes δεν του έδωσε σαφή απάντηση και ο Y2J ξεκίνησε τους χαρακτηρισμούς.

Όταν ο Jericho φώναζε και έλεγε διάφορα προσβλητικά για τον Brock Lesnar και για το ματς που έδωσε, ο Beast περνούσε τις κουρτίνες και διέσχιζε τον διάδρομο που οδηγούσε στα αποδυτήρια. Έτσι, άκουσε τις φωνές του Jericho ο Lesnar και οι δύο superstars ξεκίνησαν μια λογομαχία. Λίγο αργότερα, πιάστηκαν στα χέρια.

Εκείνη την στιγμή, εμφανίστηκε ο Triple H και τους χώρισε. Μάλιστα, ο Cerebral Assassin πήρε το μέρος του Y2J, αναφέροντας ότι ο Lesnar τα ξεκίνησε όλα. Ο Vince McMahon είπε στον Jericho ότι όλα ήταν δουλεμένα στο Orton - Lesnar και πως πρέπει να σταθεί σαν επαγγελματίας.

Λέγεται πως ο Orton ήξερε το πως θα καταλήξει ο αγώνας του με τον Lesnar.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Έπαιξαν ξύλο Lesnar - Jericho λόγω Orton! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top