ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Η ιδέα πίσω από το «Lesnar - Orton»


Ο Randy Orton δεν γνώριζε το πως θα καταλήξει το main event match κόντρα στον Brock Lesnar μέχρι και την στιγμή που έφθασε στην αρένα που λάμβανε χώρα του Summerslam.

Ο Viper ενημερώθηκε για το πως επιθυμούν οι ιθύνοντες του WWE να ολοκληρωθεί η μάχη. Η ιδέα πίσω από τον αγώνα ήταν ο κόσμος να πιστέψει ότι ο Beast βγήκε εκτός σεναρίου και έβλαψε σοβαρά τον Orton.

Ο Randy Orton είχε εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Brock Lesnar, λέγοντας πως ξέρει την τεχνική να το κάνει όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται, ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντως, το αίμα ήταν αληθινό και ο Orton χρειάστηκε δέκα ράμματα για να κλείσει την πληγή.

Με το αποτέλεσμα του «TKO», παρέμειναν δυνατοί και οι δύο superstars, αλλά ο Brock Lesnar φάνηκε ακόμη πιο δυνατός από αυτό που φαινόταν. Τα νέα πλάνα περί του αγώνα δεν τα γνώριζαν πολλοί άνθρωποι. Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής είχε μπερδευτεί, λόγω των όσων συνέβαιναν στο ρινγκ.

Τα αρχικά πλάνα είχαν τον Brock Lesnar να κερδίζει άνετα, όπως είχε κάνει πριν δυο χρόνια με τον John Cena. 

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Η ιδέα πίσω από το «Lesnar - Orton» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top