ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θα γίνει ρεβάνς Lesnar vs Orton!


Σύμφωνα με πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, θα δούμε δεύτερη μάχη ανάμεσα σε Brock Lesnar και Randy Orton.

Η δεύτερη μάχη μάλιστα δεν θα γίνει ούτε σε τέσσερις, ούτε σε τρεις, αλλά σε λιγότερο από ένα μήνα. Πιο συγκεκριμένα, στις 24 Σεπτέμβρη σε Live Event του WWE στο Allstate Arena, θα λάβει χώρα η ρεβάνς, μια νύχτα δηλαδή πριν το Clash of Champions του RAW.

Η ρεβάνς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Lesnar νίκησε με TKO στο Summerslam και ο Orton θα ψάξει τρόπο για να εκδικηθεί.

Την ίδια βραδιά, ο Roman Reigns θα παίξει για τον τίτλο US με τον Rusev, ενώ οι Neville - Zayn θα συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τους Jeri - KO.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Θα γίνει ρεβάνς Lesnar vs Orton! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top