ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Επιδιώκει την ρεβάνς με τον McGregor ο Aldo!

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Conor McGregor με τον Nate Diaz, ο Jose Aldo δεν έχασε ευκαιρία να προκαλέσει τον Ιρλανδό μαχητή για την διεκδίκηση της ζώνης.


Ο Conor McGregor θυμίζουμε ότι για να αγωνιστεί με τον Nate Diaz έπρεπε να ανέβει ορισμένα κιλά και να αλλάξει κατηγορία. Αυτό κι έγινε λοιπόν και ο «Notorious» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 70 κιλά, καθώς στόχος του ήταν να πάρει την ρεβάνς κόντρα στον Αμερικανό μαχητή.

Πλέον και μετά την μάχη ανάμεσα στον Diaz, ο Jose Aldo άφησε ξεκάθαρο μήνυμα στον Conor McGregor. Συγκεκριμένα τον προέτρεψε να κατέβει στα 66 κιλά και να μονομαχήσουν. Ο Jose Aldo επιθυμεί την ρεβάνς κόντρα στον Ιρλανδό μαχητή και παράλληλα την... αρπαγή της ζώνης από τον Ιρλανδό μαχητή. Σε περίπτωση που δεν κατέβει όμως, ο Aldo έχει την λύση. Συγκεκριμένα του είπε να πάψει να την υπερασπίζεται.

Το μόνο που μένει να μάθουμε τώρα είναι η απόφαση του Ιρλανδού μαχητή, καθώς όπως φαίνεται δεν έχει σκοπό να κατέβει κατηγορία. Αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι να δώσει μια τρίτη μάχη στα 70 κιλά με τον Nate Diaz κι έπειτα να παραμείνει εκεί. Σίγουρα μια ρεβάνς με τον Aldo θα ήταν ξεχωριστή, κάτι που δείχνει να θέλει και ο Dana White.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επιδιώκει την ρεβάνς με τον McGregor ο Aldo! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top