ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Επεισόδια και ένταση ανάμεσα σε McGregor και Diaz! (VIDEO)

Επεισοδιακή και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί η συνέντευξη τύπου για την ρεβάνς του Conor McGregor και του Nate Diaz. Οι δύο μαχητές αντάλλαξαν χειρονομίες και τα είπαν σε... έντονο ύφος, ενώ δεν έλειψε και η ρίψη μπουκαλιών.


Καταρχάς να πάρουμε λίγο τα πράγματα με την σειρά και να σας αναφέρουμε τι ακριβώς έγινε στην επίσημη συνέντευξη τύπου του ερχόμενου αγώνα ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Nate Diaz.

Αρχικά οι δύο αυτοί μαχητές θα αγωνιστούν και πάλι για το UFC 202. Στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει και πάλι ο ένας τον άλλον για το UFC 196. Σε εκείνον τον αγώνα ο Diaz είχε πάρει μια εμφατική νίκη, η οποία όπως αποδείχθηκε στην πορεία, προσγείωσε απότομα τον Ιρλανδό μαχητή. Μετά, λοιπόν, από μια αποχή που είχε από το οκτάγωνο, ο Conor McGregor επιστρέφει στο UFC 202 για την ρεβάνς απέναντι στον Nate Diaz.

Μια μονομαχία που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Μάλιστα πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε και η επίσημη συνέντευξη τύπου, όπου μόνο ήρεμη δεν ήταν. Οι χειρονομίες, οι βρισιές αλλά και η ρίψη μπουκαλιών νερού δεν έλειψαν από το πρόγραμμα. Αρχικά την ώρα που μιλούσε ο McGregor και με τους δύο αθλητές παρευρισκόμενους στο πάνελ, ξαφνικά ο Diaz σηκώθηκε μαζί με το team του και έφυγε.

Η συγκεκριμένη αντίδραση πρώτον έγινε γιατί δεν του άρεσαν όσα άκουγε από τα χείλη του Ιρλανδού και δεύτερον νευρίασαν τον Ιρλανδό μαχητή, ο οποίος σε έντονο ύφος του είπε να επιστρέψει. Από εκεί και μετά ξεκίνησε το πραγματικό χάος στην όλη ιστορία. Ο Diaz άρχισε τις χειρονομίες και μαζί με το υπόλοιπο team του, άρχισε να πετάει μπουκάλια προς το μέρος του «Notorious». Προφανώς και ο Ιρλανδός εκνευρίστηκε και πέρα από τις βρισιές που εξαπέλυσε, πήρε κι αυτός με τη σειρά του τα μπουκάλια που είχε στο χώρο του και τα πετούσε στον Αμερικανό μαχητή.

Τελικά μετά από παρέμβαση τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δύο μαχητές αποχώρησαν από το πάνελ με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί μια επεισοδιακή συνέντευξη τύπου. Πλέον όλοι μας περιμένουμε μανιωδώς τη συγκεκριμένη μονομαχία, η οποία από την έκβασή της θα κρίνει πολλά για το μέλλον περισσότερο του Ιρλανδού μαχητή.

Δείτε τα δύο επεισοδιακά βίντεο:



Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επεισόδια και ένταση ανάμεσα σε McGregor και Diaz! (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top