ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Νέα επίθεση του McGregor στο WWE


Μετά την πρώτη επίθεσή του Conor McGregor στους superstars του WWE, ακολούθησαν απαντήσεις από πολλές προσωπικότητες του pro-wrestling. Φυσικά, ο Ιρλανδός σταρ του UFC συνέχισε τις αιχμηρές δηλώσεις.

Ο McGregor στοχοποίησε τον John Cena: "Ποιος είναι ο βασικός τους τύπος; Ο John Cena; Είναι 40 χρονών, βγαίνει με ένα πορτοκαλί μπλουζάκι και καπέλο και λέει ότι δεν μπορεί να τον δει κανείς. Μπορείς να τον δεις, είναι ένας 40χρονος χοντρός αποτυχημένος Mr. Olympian. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Αυτοί οι τύποι είναι σπασίκλες."

Αντίθετα μίλησε με σεβασμό για τον Ric Flair και του McMahons: "Ο Ric Flair είναι θρύλος, αλλά όσον αφορά τα gimmicks, αυτό εδώ είναι αληθινό. Νομίζω ότι κάποιοι τύποι του WWE έχουν κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι. Θέλω να πω οι νέοι είναι σπασίκλες, αλλά οι παλιοί είναι θρύλοι. Ο Ric Flair είναι θρύλος. Οι McMahons φυσικά. Αλλά τα λέω όπως είναι. Είναι σπασίκλες."

Συνέχισε τους επαίνους για τους παλιούς και την κατακραυγή για τους νέους: "Φυσικά υπάρχουν και οι μάγκες που έχουν περάσει από εκεί όπως ο Rock, o Stone Cold Steve Austin, ακόμα και ο Ric Flair είναι καλός τύπος, αλλά λέω την αλήθεια. Η νέα γενιά τους είναι σπασίκλες και φαίνονται να έχουν προβλήματα στο μυαλό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, όποτε τους ακούω να μιλάνε και βλέπω τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται, απλά δε φαίνεται να είναι εντάξει το κεφάλι τους. Μπορεί να είναι σκληρό αυτό που λέω, αλλά δεν είναι trash talk, είναι αληθινά λόγια."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Νέα επίθεση του McGregor στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top