ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Αντιδράσεις παλαιστών στις δηλώσεις του McGregor


Τα προσβλητικά σχόλια του Conor McGregor για το WWE και το pro wrestling ξεσήκωσαν θυέλλα αντιδράσεων τόσο από παλαιστές όσο και από οπαδούς.

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες από τις αντιδράσεις τωρινών (και μη) αστέρων του WWE στην πλατφόρμα του Twitter.

Roman Reigns: "Έχεις το μέγεθος του ποδιού μου. Σκάσε."

Kurt Angle: "Πολύ αστείο μικρούλη τύπε. Γιατί δεν βγάζεις το κεφάλι σου από τον κ**ο του Dana White;"

Ο MVP, αναφερόμενος στο tweet του McGregor (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ), δήλωσε: "Όπως ο Nate Diaz σε χαστούκισε ή όχι;"

Από τον καταγισμό αντιδράσεων δεν έλειψε το όνομα της Sasha Banks, η οποία προκάλεσε τον McGregor σε μάχη!

Εικάζεται απο ορισμένους ότι τα σχόλια του McGregor αποτελούν work, δηλαδή είναι "στημένα," καθώς και ότι αυτό θα οδηγήσει, νωρίτερα ή αργότερα, σε εμφάνισή του σε ένα από τα event του WWE, κατά πάση πιθανότητα του WrestleMania.

Άποψη συντάκτη: "Δεν πιστεύω ότι οι εικασίες αυτές έχουν ιδιαίτερη βάση, είναι απλά πολύ αισιόδοξο σκεπτικό από την πλευρά των οπαδών. Κατά τη δική μου γνώμη, ένας από τους βασικούς λόγους που ο McGregor έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, πέρα από το ότι συμφωνούν με τον χαρακτήρα που προβάλλει στα μέσα, είναι για να προωθήσει την επικείμενη αναμέτρησή του με τον Nate Diaz στο UFC 202, στις 20 Αυγούστου. Τα καυστικά σχόλιά του στοχεύουν στο να προσελκύσουν ένα κοινό που κανονικά δε θα ασχολιόταν με τον αγώνα του, αυτό των wrestling fans που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με τις mixed martial arts. Το εν λόγω κοινό επιθυμεί απλά να δει τον McGregor να χάνει και να κρατάει το στόμα του κλειστό. Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι πρόκειται καθαρά για κίνηση μάρκετινγκ και το όλο θέμα αφορά μόνο την αύξηση των χρηματικών απολαβών από μέρους του UFC και του McGregor, με αυξημένες αγορές του προσεχούς pay-per-view."

Item Reviewed: Αντιδράσεις παλαιστών στις δηλώσεις του McGregor Description: Rating: 5 Reviewed By: Dimitris Iliadis
Scroll to Top