ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Nate Diaz!

Η ενέργεια στην οποία προέβη ο Nate Diaz, να καπνίσει δηλαδή μέσω ηλεκτρονικού τσιγάρου, καπνό ποτισμένο με κάνναβη είναι ικανή να του στοιχίσει.


Ο Nate Diaz όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε, προχώρησε σε μια ενέργεια, η οποία στο μέλλον είναι ικανή να του στερήσει αρκετά πράγματα λόγω πιθανής τιμωρίας. Συγκεκριμένα ο Αμερικάνος μαχητής, κάπνισε μέσω ηλεκτρονικού τσιγάρου καπνό ποτισμένο με κάνναβη.

Η συγκεκριμένη πράξη μπορεί να τον φέρει σε... μπελάδες, καθώς η Επιτροπή μπορεί να δράσει αυτεπάγγελτα και να ζητήσει την τιμωρία του. Κάτι τέτοιο θα συμβεί, καθώς ο Diaz προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη σε δημόσια θέα και μάλιστα σε χώρο και κατάσταση που αφορούσε τον αγώνα του με τον Conor McGregor. Να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένες ουσίες θεωρούνται απαγορευμένες.

Φυσικά η USADA θα εξετάσει το συγκεκριμένο θέμα διεξοδικά και θα αποφασίσει. Σύμφωνα πάντως με τους κανονισμούς που υπάρχουν η μαριχουάνα και τα παράγωγά της πρέπει να ξεπερνούν ορισμένη ποσότητα στο αίμα για να τιμωρηθεί ο αθλητής. Ο μαχητής από το Stockton σίγουρα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να γίνει γνωστή η ποσότητα που κάπνισε.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο ίδιος ανέφερε:

«Κάνει καλό στην ψυχοσωματική θεραπεία. Στην ίαση. Ένα τέτοιο πριν και μετά τους αγώνες είναι ότι πρέπει».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κινδυνεύει με τιμωρία ο Nate Diaz! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top