ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Ο Nick Diaz δέχθηκε επίθεση από τέσσερις άνδρες σε κλαμπ!


Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει μετά την μάχη ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Nate Diaz.

Άλλο ένα ακραίο περιστατικό συνέβη, μετά τους πυροβολισμούς που έγιναν στο UFC 202 μετά το main event εκείνης της βραδιάς.

Ο Nick Diaz, αδερφός του Nate, βρέθηκε σε κλαμπ στο Las Vegas και κατά λάθος σκούντηξε έναν άλλον πελάτη του μαγαζιού, καθώς πήγαινε προς την τουαλέτα. Τότε, του την έπεσαν τέσσερις άνδρες, τον στρίμωξαν και του επιτέθηκαν.

Ο Diaz δεν θα υποβάλλει κάποια μήνυση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και το ίδιο το μαγαζί πήρε το μέρος του MMAer από το Stockton.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο Nick Diaz δέχθηκε επίθεση από τέσσερις άνδρες σε κλαμπ! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top