ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Δεν είναι έτοιμο για «New Era» το WWE

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την «New Era» στο WWE, που όπως φαίνεται, θα αργήσει αρκετά να έρθει.

Να τονίσουμε ότι επειδή έγινε ένα brand split, δεν σημαίνει ότι ήρθε και η νέα εποχή. Αυτή ήταν μια αλλαγή δομικού χαρακτήρα και μόνο. Το περιεχόμενο των brand θα φέρει την νέα εποχή. Και αυτό που βλέπουμε στο RAW και στο Smackdown δεν είναι ακόμα προϊόν νέας εποχής.

Το Smackdown είναι πιο κοντά στο να φέρει μια εποχή που θα θυμούνται οι fans μετά από μια δεκαετία. Ίσως, επειδή το μπλε brand είχε ξεχαστεί τελείως την τελευταία πενταετία. Πάντως, το RAW υστερεί σε ηγεμονικές παρουσίες. Μετά τους Seth Rollins και Roman Reigns που πες καθιερώθηκαν στο να βρίσκονται ψηλά, ακολουθεί το χάος... Το WWE έσπασε δύο tag teams (Jeri - Ko και Amore - Cass), για να βρει δύο contenders για το Fatal Four Way.

Η Attitude Era είχε πάνω από δέκα παλαιστές σύμβολα. Εδώ να έχουμε το πολύ τους μισούς. Παραμένουν αδιάφθαρτες οι αξίες των γερόλυκων, John Cena, Chris Jericho και Randy Orton. Αν βάλεις τα τρία μέλη της Shield, τον AJ Styles και τον Finn Balor (είναι δικό μου στοίχημα), δεν έχουμε κάποια άλλη δυναμική προσωπικότητα.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί φιλόδοξοι αυριανοί θρύλοι, όπως ο Kevin Owens, ο Bray Wyatt και Cesaro, που θέλουν δουλειά.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δεν είναι έτοιμο για «New Era» το WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top