ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Έτοιμη για επιστροφή η Nikki Bella


Τις τελευταίες βδομάδες η Nikki Bella προπονείται στο WWE Performance Center και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη να εμφανιστεί ξανά στο ρινγκ.


Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για επιστροφή της τέλη Σεπτέμβρη, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την δούμε ξανά στο πρόγραμμα του WWE πολύ πιο σύντομα.

Το Wrestlezone.com ανέφερε ότι η Nikki έχει πάρει το O.K. από την ιατρική ομάδα του promotion, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να την δούμε ακόμη και στο επερχόμενο Summerslam.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το πιο λογικό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να πάρει εκείνη τη θέση της τιμωρημένης Eva Marie στο tag team ματς του Summerslam και να σταθεί στο πλευρό των Alexa Bliss και Natalya εναντίον των Carmella, Becky Lynch και Naomi.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Έτοιμη για επιστροφή η Nikki Bella Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top