ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

No Mercy 5: Δείτε γιατί ο Μαλικούτης χαρακτήρισε τον αντίπαλο του "πιστόλι"


Η συμμετοχή του Μαλικούτη στις 17 Σεπτεμβρίου είναι πλέον γεγονός και παρόλο που θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο μαχητή όπως ο Chai, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση, αφού έχει μεγάλη εκτίμηση στον Kru Mario και είναι τιμή του να συμμετάσχει ξανά σε διοργάνωση No Mercy.

O Ταϊλανδός αντίπαλος του "Supeman" Chai έχει πάνω από 250 αγώνες και κλωτσάει συνεχώς με τόση δύναμη, που του δώσανε το παρατσούκλι superman έχοντας καταφέρει αμέτρητα νοκ άουτ με αυτόν τον τρόπο. Ο Μαλικούτης παρατηρώντας τον από κοντά να αγωνίζεται, τον χαρακτήρισε πιστόλι και δήλωσε ότι αξίζει να έρθουν όλοι να δουν έναν πραγματικό πρωταθλητή lumpini στη χώρα μας! 

Μη έχοντας μεγάλο περιθώριο προετοιμασίας για έναν τόσο σκληρό αντίπαλο, ο αγώνας αυτός σίγουρα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο. Μάλιστα δήλωσε "Σε αυτόν τον αγώνα θεωρώ ότι είμαι σίγουρα outsider, ξέρω ποιον έχω απέναντι μου, όμως θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα για το δάσκαλο μου, την Ελλάδα και τα άτομα που είναι κοντά μου!"

Δείτε τον αντίπαλο του Μαλικούτη:

Χριστίνα Καμπούρη

Είναι φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Tο ring είναι το αγαπημένο της "στέκι". Κάνει προπονήσεις στο Muay Thai και γράφει στο ringsofpain.gr. Τελευταία μάλιστα σκέφτεται να ακολουθήσει την πορεία που χάραξε η Lilian Garcia. Ακολούθησέ την στο: Facebook και Instagram

Item Reviewed: No Mercy 5: Δείτε γιατί ο Μαλικούτης χαρακτήρισε τον αντίπαλο του "πιστόλι" Description: Rating: 5 Reviewed By: Christina Kampouri
Scroll to Top