ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

NXT 10/8/2016: Το ηφαίστειο και ο παιχνιδιάρης

O Samoa Joe περιμένει όσο τίποτε άλλο να πιάσει στα χέρια του τον Shinsuke Nakamura. Ο Nakamura από την άλλη είναι πιο χαλαρός. No Way Jose vs Austin Aries και Andrade "Cien" Almas vs Bobby Roode στο NXT Takeover Brooklyn. Τις έφαγαν από τους Authors Of Pain οι TM-61. Υπέγραψαν το συμβόλαιο η Asuka και η Bayley.

Το contract signing της Asuka και της Bayley για τον αγώνα τους στο Takeover: Brooklyn άνοιξε το επεισόδιο. Η Bayley είπε πως αυτήν τη φορά είναι έτοιμη, αλλά η πρωταθλήτρια της είπε πως δεν έχει ότι χρειάζεται για να την κερδίσει. Οι δυο αντάλλαξαν έντονα βλέμματα αλλά δεν ήρθαν στα χέρια.

Οι Authors Of Pain κέρδισαν εύκολα τους Rob Kimball και Adrian Nails. Μετά τον αγώνα τους επιτέθηκαν προτού έρθουν οι TM-61, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν και πολλά.

Ο Andrade "Cien" Almas κέρδισε τον Angelo Dawkins και πληροφορήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα πως θα αντιμετωπίσει τον Bobby Roode στο Takeover: Brooklyn από τον ίδιο τον "IT Factor".

O Austin Aries ζήτησε αγώνα από τον William Regal για το Takeover: Brooklyn. Ο gm του NXT του έδωσε αγώνα εναντίον του No Way Jose.

H Liv Morgan ήταν ενθουσιώδης αλλά η Billie Kay ήταν αυτή που πήρε τη νίκη στον μεταξύ τους αγώνα.

Προθέρμανση πριν τον αγώνα τους για τους ομαδικούς τίτλους στο Takeover: Brooklyn έκαναν οι Tommaso Ciampa και Johnny Gargano κερδίζοντας τους Tucker Knight και Patrick Clark.

Ο Samoa Joe κέρδισε τον Mojo Rawley με το Coquina Clutch. Συνέχισε την επίθεσή του μετά τον αγώνα ώσπου ήρθε ο Shinsuke Nakamura. Καμιά ντουζίνα security μπήκαν στο ρινγκ και κρατούσαν τον Joe για να μην του ορμίξει, ενώ ο Ιάπωνας τον κορόιδευε.

Αποτελέσματα NXT 10/8/2016

- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους Rob Kimball & Adrian Nails
- O Andrade Almas κέρδισε τον Angelo Dawkins
- H Billie Kay κέρδισε την Liv Morgan
- Οι Tommaso Ciampa & Johnny Gargano κέρδισαν τους Tucken Knight & Patrick Clark
- O Samoa Joe κέρδισε τον Mojo Rawley


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 10/8/2016: Το ηφαίστειο και ο παιχνιδιάρης Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top