ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

NXT 17/8/2016: Αναγκαστικός σεβασμός

Ζέσταμα για το NXT Takeover: Brooklyn II αποτέλεσε το επεισόδιο του NXT. Κοινή συνέντευξη Samoa Joe και Shinsuke Nakamura. Βρέθηκε αντίπαλος για την Ember Moon στο Takeover.

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Hideo Itami να κερδίζει τον Mustafa Ali με το Busaiky Knee.

H Billie Kay ζήτησε αγώνα στο Takeover: Brooklyn από τον William Regal. Ο GM του NXT την έβαλε εναντίον της Ember Moon που θα κάνει το ντεμπούτο της.

Carmella, Liv Morgan και Nikki Glenncross συμμάχησαν για να αντιμετωπίσουν τις Alexa Bliss, Daria Berenato και Mandy Rose. H Carmella πήρε τη νίκη με Code Of Silence στη Rose.

O Byron Saxton πήρε συνέντευξη ταυτόχρονα από τους Samoa Joe και Shinsuke Nakamura. O Joe είπε στον Ιάπωνα πως θα αναγκαστεί να τον σεβαστεί μετά το Takeover και οι security μπήκαν στη μέση πριν ανάψουν τα αίματα.

Αποτελέσματα NXT 17/8/2016

- Ο Hideo Itami κέρδισε τον Mustafa Ali
- Οι Carmella, Liv Morgan & Nikki Glenncross κέρδισαν τις Alexa Bliss, Daria Berenato & Mandy Rose

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 17/8/2016: Αναγκαστικός σεβασμός Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top