ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Ποια θα είναι η διάρκεια του NXT Takeover: Back To Brooklyn;


Το NXT επιστρέφει στο Brooklyn για να γράψει για δεύτερη φορά ιστορία, μετά το υπερεπιτυχημένο Takeover που έγινε εκεί πριν από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του WWE Network το special event του NXT θα έχει διάρκεια 2,5 με 3 ώρες, ενώ θα έχει προηγηθεί ένα μισάωρο pre-show με παρουσιάστρια τη Renee Young.

Το show του NXT που θα γίνει μια μέρα πριν το Summerslam ξεχωρίζει για πολλούς λόγους, όπως το main event όπου ο Samoa Joe θα υπερασπιστεί το NXT Championship κόντρα στον Shinsuke Nakamura, την προσπάθεια της Bayley να πάρει πίσω τον τίτλο της Asuka και το αγωνιστικό ντεμπούτο του Bobby Roode.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ποια θα είναι η διάρκεια του NXT Takeover: Back To Brooklyn; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top