ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

NXT Takeover: Brooklyn II: Ανατέλλει η βασιλεία του Nakamura

Ο Shinsuke Nakamura έδωσε τα πάντα και πήρε το NXT Championship από την κατοχή του Samoa Joe στο NXT Takeover: Brooklyn II. Αντίο με ήττα για την Bayley. Ματσάρα για τις ομαδικές ζώνες. Έκλεψε την παράσταση ο Bobby Roode.

Έχοντας το κοινό με το μέρος του, ο Austin Aries καλωσόρισε τον No Way Jose στο πρώτο του Takeover κερδίζοντάς τον. Ο Aries επιτέθηκε στον αντίπαλό του και μετά τον αγώνα ώσπου ήρθε ο Hideo Itami στο ring και τον "τελείωσε" με GTS.

Εντυπωσιακή ήταν στο ντεμπούτο της η Ember Moon με αντίπαλη την Billie Kay. Η πρωτοεμφανιζόμενη κέρδισε τον κόσμο με τις εναέριες κινήσεις και με το εντυπωσιακό της finisher.

Η είσοδός του ήταν glorious. Το ίδιο και το αγωνιστικό του ντεμπούτο. Ο λόγος για τον Bobby Roode, ο οποίος μαγνήτισε τα βλέμματα κερδίζοντας τον Andrade "Cien" Almas.

Μετά από έναν τρομερό αγώνα με πολλά near falls, οι Revival αποχώρησαν νικητές και πρωταθλητές από το Brooklyn κόντρα στους Tommaso Ciampa και Johnny Gargano. Οι ηττημένοι έφυγαν αγκαλιασμένοι προς τα παρασκήνια.

Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια της Bayley να επανακτήσει το NXT Women's Championship αφού η Asuka την κέρδισε με κλωτσιά στο κεφάλι. Η νικήτρια αγκάλιασε την Bayley μετά τον αγώνα, ενώ η ηττημένη αποχώρησε μετά επευφημιών από το κοινό.

Ούτε στο Takeover έσπασε το αήττητο του Shinsuke Nakamura. O Ιάπωνας χρειάστηκε δύο Kinsasha αλλά τελικά κατέβαλε τον Samoa Joe και έγινε ο νέος NXT Champion, εν μέσω πανηγυρισμών από το κοινό.

Αποτελέσματα NXT Takeover: Brooklyn II

- O Austin Aries κέρδισε τον No Way Jose
- H Ember Moon κέρδισε την Billie Kay
- O Bobby Roode κέρδισε τον Andrade Almas
- Οι Revival κέρδισαν τους Tommaso Ciampa & Johnny Gargano (παρέμειναν NXT Tag Team Champions)
- H Asuka κέρδισε την Bayley (παρέμεινε NXT Women's Champion)
- Ο Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Samoa Joe (νέος NXT Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT Takeover: Brooklyn II: Ανατέλλει η βασιλεία του Nakamura Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top