ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Κατζουράκης εν δράση (PIC)

Ο πυγμάχος του τμήματος box του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Κατζουράκης θέλησε να μας δείξει ότι πλέον ανεβάζει ρυθμούς για να είναι σε πλήρη ετοιμότητα.


Το συγκεκριμένο στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργεί με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Οι αθλητές μάλιστα του τριφυλλιού δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε αγώνα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Κατζουράκης, ο οποίος ναι μεν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις αλλά ο ίδιος θέλησε να το μοιραστεί και με τους υποστηρικτές του μέσω μιας φωτογραφίας που ανέβασε. Είναι δεδομένο πλέον ότι ο ίδιος ο πυγμάχος ανεβάζει στροφές και στόχος είναι να είναι απόλυτα έτοιμος.

Δείτε την εικόνα:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κατζουράκης εν δράση (PIC) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top