ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ROH 10/8/2016: Πήρε αυτό που ήθελε ο Cole

Ο Adam Cole πήρε αγώνα για το ROH World Championship στο Death Before Dishonor, έστω κι αν χρειάστηκε να παρακαλέσει ο ίδιος ο Jay Lethal. Εκνεύρισε τον Mark Briscoe ο Bobby Fish.

Δύο ανερχόμενοι παλαιστές άνοιξαν το επεισόδιο. Ο λόγος για τον Will Ferrara και τον Jay White, με τον δεύτερο να είναι αυτός που έφυγε με τη νίκη.

Αντί να είναι καλεσμένος στο Fish Tank του Bobby Fish, ο Mark Briscoe οργάνωσε το δικό του show με όνομα Chicken Shack. Καλεσμένος ήταν ο ROH World Television Champion. Ο Fish εκνεύρισε τον Briscoe λέγοντας πως είναι απλά ο μικρός αδερφός του Jay Briscoe, αλλά οι security συγκράτησαν τον διεκδικητή του τίτλου.

Στο main event ο Jay Lethal παρουσιάστηκε καραφλός αλλά κέρδισε τον Colt Cabana και παρέμεινε ROH World Champion. Μετά τη νίκη του ο πρωταθλητής παρακάλεσε τον Nigel McGuinness να δώσει στον Adam Cole αγώνα για τον τίτλο στο Death Before Dishonor. Ορισμένα λόγια του Cole εκνεύρισαν ακόμα παραπάνω τον Lethal και ο McGuinness, παρά την αρχική του άρνηση, αποφάσισε να δώσει στους δύο άντρες τον αγώνα που θα γίνει στις 19 Αυγούστου.

Αποτελέσματα ROH 10/8/2016

- Ο Jay White κέρδισε τον Will Ferrara
- O Jay Lethal κέρδισε τον Colt Cabana (παρέμεινε ROH World Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 10/8/2016: Πήρε αυτό που ήθελε ο Cole Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top