ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

ROH 24/8/2016: Ισόπαλοι οι Jay

Χωρίς νικητή έληξε η μάχη του Jay Briscoe με τον Jay White αφού τους πρόλαβε ο τηλεοπτικός χρόνος. Ντρόπιασε τον Stuka Jr. ο Kamaitachi. Κι άλλη νίκη για τον Adam Page.


Από τότε που μπήκε στο Bullet Club o Adam Page ακολουθεί ανοδική πορεία. Η πορεία αυτή επιβεβαιώθηκε και σε αυτό το επεισόδιο όπου κέρδισε τον Jonathan Gresham.

O Kamaitachi έδειξε απόλυτη ασέβεια στον Stuka Jr. αφού του έβγαλε τη μάσκα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος ο νικητής και του έκανε αμέσως pin για να πάρει τη νίκη.

Το νέο αστέρι Jay White και ο βετεράνος Jay Briscoe αναμετρήθηκαν στο main event αλλά ο αγώνας τους έληξε ισόπαλος αφού ξεπέρασε το τηλεοπτικό χρονικό όριο.

Αποτελέσματα ROH 24/8/2016

- Ο Adam Page κέρδισε τον Jonathan Gresham
- O Kamaitachi κέρδισε τον Stuka Jr.
- O αγώνας Jay White vs Jay Briscoe έληξε ισόπαλος


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 24/8/2016: Ισόπαλοι οι Jay Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top