ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ROH 3/8/2016: Κομμωτήριο "The Bullet Club"

Το Bullet Club έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον παγκόσμιο τίτλο ο Adam Cole, ξυρίζοντας αυτή τη φορά το κεφάλι του Jay Lethal. Έδωσε εξηγήσεις στον Steve Corino ο Kevin Sullivan.


O Jay Lethal είπε πως δεν του άρεσε που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τραυματισμένο τον Kyle O'Reilly την προηγούμενη εβδομάδα και ζήτησε από τον Nigel McGuinness να τον προσθέσει στο main event ώστε να συμμαχήσει με τους Briscoes για να αντιμετωπίσουν το Bullet Club. O Nigel δέχτηκε το αίτημά του.

Ο Moose κέρδισε για την πλάκα του τον P Dog. Ο Prince Nana ήρθε και προκάλεσε τον Moose σε αγώνα με τον Donovan Daijak, τον οποίο κέρδισε ο Daijak. Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Stokely Hathaway, τον manager του Moose.

Προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Kevin Sullivan να εξηγεί στον Steve Corino πως αναγκάστηκε να του επιτεθεί ώστε να τον κάνει να καταλάβει τη μοίρα του.

Ο Jay Lethal έκανε το λάθος να δώσει τη νίκη σε αυτόν και τους Briscoes κόντρα στους Young Bucks και τον Adam Cole. Τα τρία μέλη του Bullet Club τους επιτέθηκαν και ξύρισαν το μαλλί του Lethal, με τον Cole να λέει πως θα κάνει τα πάντα για να πάρει το ROH World Championship.

Αποτελέσματα ROH 3/8/2016

- Ο Moose κέρδισε τον P Dog
- O Donovan Daijak κέρδισε τον Moose
- Οι Jay lethal & Briscoes κέρδισαν το Bullet Club

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 3/8/2016: Κομμωτήριο "The Bullet Club" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top